Spoeddienst voor beugelklachten

Wanneer?

De spoeddienst is uitsluitend bedoeld voor zeer ernstige pijnklachten waarvoor beslist spoedige behandeling nodig is. Hierbij gaat het dus niet om loszittende apparatuur/brackets of een prikkend draadje dat met was kan worden afgedekt.

Bij het plaatsen van de vaste beugel heeft u een formulier meegekregen waarop de meest voorkomende klachten worden besproken; klachtenformulier voor VA Indien u na het raadplegen van dit formulier nog geen oplossing voor uw probleem heeft kunt u contact opnemen met de praktijk.

Indien een losse beugel pijnklachten geeft, kunt u het beste de beugel uitlaten, en contact opnemen met de praktijk.

Hoe te bereiken?

Let op: vanaf 1 april 2024 is de spoeddienst gewijzigd!

Vanaf 1 april 2024 kunt u -buiten de openingstijden van de praktijk en in de vakantieperiodes-  uitsluitend voor zeer ernstige pijn klachten, contact opnemen met ‘De Tandartsspoedpraktijk’, bereikbaar via telefoon: 0900-8602.

Locatie Alkmaar: Stationsweg 60, 1815 CD Alkmaar

Locatie Amsterdam: OLVG, locatie Oost, Oosterpark 9, 1091 AC Amsterdam

Wilt u svp rekening houden met het volgende wanneer u een afspraak maakt met De Tandartsspoeddienst om langs te komen in Alkmaar of Amsterdam:

  1. Houd uw BSN nummer bij de hand en de naam van Orthodontiepraktijk Purmerend
  2. Neem een geldig ID mee
  3. U dient de factuur bij De Tandartsspoeddienst direct na de behandeling te betalen (pin of creditcard), deze factuur kunt u zelf achteraf declareren bij uw zorgverzekeraar.