De praktijk

In onze praktijk werkt dhr. F.M. van Monsjou samen met mevrouw F. Keles.

Frank van Monsjou studeerde Tandheelkunde aan de Universiteit van Groningen. Na het behalen van zijn tandartsdiploma heeft hij ruim vier jaar als tandarts gepraktiseerd in Londen. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in orthodontie middels de fulltime opleiding tot orthodontist in Denemarken. Deze 3-jarige specialisten opleiding rondde hij af in 1993. Vanaf 1997 in Frank van Monsjou werkzaam als orthodontist in verschillende praktijken en is derhalve een zeer ervaren orthodontist voor zowel kinderen als volwassenen.

Frank van Monsjou is ingeschreven in het BIG register tandheelkunde onder nummer 19031448402 met als specialisatie dento-maxillaire orthopaedie.

Filiz Keles. Na haar 6 jaar durende tandartsenopleiding is zij de 4-jarige specialisten opleiding in 2008 gestart aan de ACTA (Academic Centre for Dentistry Amsterdam). Deze heeft ze in 2012 afgerond en is afgestudeerd als orthodontiste. Vervolgens is zij in diverse orthodontiepraktijken gaan werken als orthodontiste en sinds 2015 werkzaam in Orthodontiepraktijk Purmerend.

Filiz Keles is ingeschreven in het BIG register tandheelkunde onder nummer 69065611302 met als specialisatie dento-maxillaire orthopaedie

Frank van Monsjou
Filiz Keles